Voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert, naar keuze 37 euro p.p.

Deze gerechten zijn ook apart te verkrijgen!!!!!

Gelieve uw menu te bestellen voor 17 december

info@traiteur-mams.be

Voorgerecht

Trio van Wildpate met garnituur van groene sla, uienconfituur en rozijnenbrood

Ceviche van zalm met gember/chili/limoen dressing

Portobello gevuld met Italiaanse smaken

Soep

Vissoep met brunoise van tomaat en mosseltjes

Romige preisoep met croutons en een crème van blauwe kaas

Tomaten roomsoep

Hoofdgerecht

Wildragout met pastinaak puree en een appeltje uit de oven

Vol-au-vent van parelhoen en bospaddestoelen

Visfilet op een bedje van boerenkool met romige puree,  geglaceerde wortels en een witte wijnsaus

Geroosterde vis- of kipfilet met ratatouille (tomaat/aubergine/courgette/zoete aardappel)

Dessert

Crumble van winterfruit

Chocolade mousse

Verse fruitsla